Basiscursus luchtvaartgeneeskunde

Het voltooien van de basiscursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ten behoeve van het verrichten van klasse 2 keuringen.

De cursus omvat zowel theoretische als praktische training in de luchtvaartgeneeskunde en heeft een totale duur van 60 uur.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Bij voldoende resultaat voor het examen wordt een certificaat van voltooiing uitgereikt. Met dit certificaat kan bij de ILT een verzoek tot de afgifte van een AME klasse 2 certificaat worden gedaan

In 2024 vindt wederom een AME Basiscursus plaats en er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Cursusdata: 29-31 mei, 5-7 en 12-14 juni (9 dagen in totaal)

Rooster: lees verder

Locatie: Instituut voor Wijsbegeerte in Leusden

Inschrijven kan via:

https://forms.gle/batGbUCufb1nCj8B7

 

===========================================

Cursus luchtvaartgeneeskunde voor gevorderden

Het voltooien van de gevorderdencursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ter uitbreiding van de rechten ten behoeve van het verrichten van klasse 1 keuringen. De cursus omvat training in de luchtvaartgeneeskunde, aanvullend op de reeds opgedane kennis uit de basiscursus en heeft een totale duur van ongeveer 70 uur.

Nadere informatie over de cursussen kunt u vinden via onderstaande link:
https://www.dropbox.com/sh/gplra9tvbfqj05d/AAAMWJgoVs_8A3US5178lAeWa?dl=0

Op dit moment zijn er nog geen data voor de volgende AME Gevorderdencursus bekend. Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus, kunt u zich via onderstaande link inschrijven op de communicatielijst:

https://forms.gle/5A2uL3ACgqvw5r5XA