Het symposium in april 2024 was binnen enkele uren volgeboekt. 
Daarom hebben CardioExpert en NVvLG besloten om het symposium in zijn geheel en onveranderd te herhalen.
Ook dit symposium is gratis voor alle leden van de NVvLG en AMABEL en zal op 'first come, first served' basis zijn (vol=vol).

Doelgroep: Vliegerartsen (AME), cardiologen, sportartsen, internisten (al dan niet in opleiding) en andere geinteresseerden.

Locatie: CML Soesterberg

Programma: lees verder

Inschrijving, kosten deelname, maximaal aantal deelnemers:  Als u deel wilt nemen aan het symposium kunt u zich inschrijven door op navolgende link te clicken   https://rb.gy/r5m8r9   Vanwege het leereffekt kunnen niet meer dan 25 personen aan het symposium deelnemen. Uw toelating tot het symposium is gebaseerd op “first come, first serve”. Na aanmelding krijgt u binnen uiterlijk 1 week bevestiging van deelname. Leden van de Nederlandse Vereniging voor Lucht en Ruimtevaart Geneeskunde kunnen kostenloos deelnemen aan dit symposium. Voor niet-leden bedragen de deelname kosten € 250,-.

Accreditatie: Er is accreditatie aangevraagd voor 6 GAIA/CME punten bij de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). U bent als arts gerechtigd om over een periode van 5 jaar maximaal 50 accreditatie punten te verwerven door het volgen van niet vak-gerelateerd geaccrediteerd onderwijs, de zogenaamde 25% regel. Praktisch betekent dit dat de accreditatiepunten, die u door dit symposium verkrijgt, ook voor u gelden als u geen cardioloog bent.

10 sept 2024: Accreditatie is door de NVVC verleend voor 6 punten.