• Header Cursus

Cursus Luchtvaartgeneeskunde

Basiscursus luchtvaartgeneeskunde

Het voltooien van de basiscursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ten behoeve van het verrichten van klasse 2 keuringen.

De cursus omvat zowel theoretische als praktische training in de luchtvaartgeneeskunde en heeft een totale duur van 60 uur.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Bij voldoende resultaat voor het examen wordt een certificaat van voltooiing uitgereikt. Met dit certificaat kan bij de ILT een verzoek tot de afgifte van een AME klasse 2 certificaat worden gedaan.

Nadere informatie over de cursussen kunt u vinden via onderstaande link:
https://www.dropbox.com/sh/gplra9tvbfqj05d/AAAMWJgoVs_8A3US5178lAeWa?dl=0

Het voornemen is om in 2024 weer een AME Basiscursus te organiseren, en wel op 29-31 mei, 5-7 en 12-14 juni 2024 (de cursus beslaat 9 werkdagen) op het Instituut voor Wijsbegeerte in Leusden.

Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus, kunt u zich via onderstaande link inschrijven op de communicatielijst:

https://forms.gle/5A2uL3ACgqvw5r5XA

===========================================

Cursus luchtvaartgeneeskunde voor gevorderden

 

Het voltooien van de gevorderdencursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ter uitbreiding van de rechten ten behoeve van het verrichten van klasse 1 keuringen. De cursus omvat training in de luchtvaartgeneeskunde, aanvullend op de reeds opgedane kennis uit de basiscursus en heeft een totale duur van ongeveer 70 uur.

Nadere informatie over de cursussen kunt u vinden via onderstaande link:
https://www.dropbox.com/sh/gplra9tvbfqj05d/AAAMWJgoVs_8A3US5178lAeWa?dl=0

Op dit moment zijn er nog geen data voor de volgende AME Gevorderdencursus bekend. Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus, kunt u zich via onderstaande link inschrijven op de communicatielijst:

https://forms.gle/5A2uL3ACgqvw5r5XA

 

 

 

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster Alex Wanders: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.