Verzoek kandidaten bestuur NVvLG

Geachte leden,

Dit jaar eindigt de periode van mijn benoeming tot voorzitter van de NVvLG en zal ik aftreden tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in mei. Ik heb de functie van voorzitter met plezier vervuld, wel heb ik de afgelopen 3 jaar moeite gehad met het vinden van de juiste balans tussen het verrichten van activiteiten voor de Vereniging, mijn werk en mijn privé. Dit is de reden waarom ik mij niet herkiesbaar zal stellen.

Het bestuur is op zoek naar een nieuw lid voor het bestuur die zich ook beschikbaar wil stellen voor de functie van voorzitter. De aanstellingsduur voor een functie in het bestuur is 3 jaar. Tijdens de ALV zal er een stemming plaatsvinden over de kandidatuur.

U kunt mij benaderen voor nadere informatie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-16450525.

Aanmelding als kandidaat lid bestuur kan via de secretaris van de NVvLG, Gertrud Goldhoorn, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke groet,

Frans Terlouw
Voorzitter NVvLG

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster Alex Wanders: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.